Special Jaaroverzicht 2022 van start

Het voelt erg vreemd nu al terug te gaan blikken op 2022. Toch is het inmiddels alweer december en, met een klein voorbehoud want wie kan de dag van morgen voorspellen, is het thema van afgelopen jaar wel duidelijk: gas. Het klimaatalarmisme drijft hele sectoren tot wanhoop en de tuinbouw is er daar een van.

Toch gaan er dingen ook 'gewoon' door. Dat was ten tijde van dat andere akkefietje, corona wie weet het nog, wel anders. Beurzen en bijeenkomsten vonden weer plaats als vanouds en ook dit jaar weer zijn de voorbeelden en verhalen van veerkrachtige ondernemers en ondernemingen uit de tuinbouw weer talrijk.

Tot en met onze laatste publicatie van dit jaar op vrijdag 23 december blikken we in etappes terug op de afgelopen maanden. Alle evenementen, (grote) nieuwsfeiten en momenten om niet te vergeten komen nog eens voorbij.

Wens je klanten Fijne Feestdagen!
Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen dit specialblok. Je kunt een maand lang een banner boeken in deze special in de dagelijkse nieuwsbrief van BPnieuws of op de website voor een special tarief. Voor meer informatie: stuur een mailtje naar info@bpnieuws.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven