Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 december

Drone in de kas op open avond Inholland Delft

Tijdens de Open Avond op woensdag 7 december opent Hogeschool Inholland Delft zijn deuren voor iedereen die meer te weten wil komen over technische en groene hbo-opleidingen. Studenten en docenten staan klaar om studiekiezers mee te nemen in de wereld van luchtvaarttechnologie, voeding, tuinbouw, natuur, milieu en dieren.

Het kiezen van de juiste studie is niet makkelijk. Het bezoeken van een Open Avond is een belangrijke stap in het kiezen van een studie die bij jou past. Door opleidingspresentaties te volgen, workshops bij te wonen en van huidige studenten te horen hoe zij hun studie ervaren, krijg je als toekomstig student een goed beeld van het hbo en de opleidingen. Bezoekers zijn van 17:00 tot 20:00 welkom op de Rotterdamseweg in Delft.

Van pop-up supermarkt tot drone in de kas
Naast opleidingspresentaties van de opleidingen uit Delft, kunnen studiekiezers een bezoek brengen aan de pop-up supermarkt. Hier kom je meer te weten over voeding en de marketingstrategie√ęn achter de verkoop van voedingsproducten. Of neem een kijkje in de speakers corner waar verteld wordt over Flappy, een samenwerking tussen de opleidingen Luchtvaarttechnologie en Tuinbouw & Agribusiness.

Flappy is een drone die in staat is om in een kas plagen en ziekten te monitoren bij gewassen. Volg een workshop van de opleiding Landscape and Environment Management, laat je rondleiden langs de verschillende labs of ga op speeddate met een student Dier in de Duurzame Samenleving.

Food start-ups en tuinbouw professionals
Tijdens hun opleiding krijgen studenten Food Commerce and Technology de kans om hun eigen foodonderneming op te starten. Dit levert creatieve en duurzame producten op zoals bakkerijproducten gemaakt met koffie reststromen en een frikandel op basis van oesterzwammen. Tijdens de Open Avond vertellen de studenten over hun onderneming. Als bezoeker heb je de kans om de producten te proeven √©n aan te schaffen!

Benieuwd naar het leven na een opleiding bij Hogeschool Inholland Delft? Afgestudeerden van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness zijn op 7 december aanwezig om te vertellen waar zij terecht zijn gekomen. Ook praten ze je graag bij over de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de tuinbouwsector.

Stap in jouw toekomst
Aanmelden voor de Open Avond kan via de website: https://www.inholland.nl/opendag/

Voor meer informatie:
Hogeschool Inholland
023 - 522 32 28
info@Inholland.nl 
https://www.inholland.nl/ 

Publicatiedatum: