Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugblik relatiedag telersvereniging Touch Me+

Veredelaar, kwekers en handelsrelaties ontmoetten elkaar op de zesde relatiedag van telerscoöperatie Touch Me+. Er wordt meer gewerkt in ecosystemen en we kunnen het niet alleen, weet Guido Thys: “Er zijn teveel factoren in deze complexe wereld om het alleen te doen, blijf om je heen kijken.”

In Restaurant Wollebrand werden relaties afgelopen donderdag 24 november welkom geheten door voorzitter Gertjan Sosef. Naast de presentatie van spreker en dwarsdenker Guido Thys waren er ook presentaties van Royal FloraHolland en Floriday. Mark Zijlstra van Royal Floraholland vertelde de aanwezigen over de laatste marktontwikkelingen op het gebied van planten en in het bijzonder de Primula Obconica. In zijn presentatie kwam naar voren dat 85 procent van de afzet van de Priumula Obconica tussen week 1 en 13 wordt gerealiseerd. Dat maakt het een unieke bloeier in deze vaak donkere dagen. Vervolgens praatten Joery van Leest en Diede Barendse van Floriday de kopers en kwekers bij over de nieuwste functies.

Na de verschillende presentaties werd er uitgebreid nagepraat door kwekers met klanten onder het genot van een hapje en drankje. Een mooi moment, omdat het seizoen van de Sweet Kisses rustig aan is gestart.

Over Touch Me+ 
Touch Me+ is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding Breeding en zes kwekers: SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Planten en Gebr. Grootscholten. De Primula Obconica’s van Touch Me+ worden verkocht onder het merk Sweet Kisses. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan o.a. kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van deze vrolijke voorjaarsbloeiers.  

Publicatiedatum: