Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michiel van Ginkel nieuwe CEO Koninklijke Hilverda Groep

Per 1 december 2022 wordt Michiel van Ginkel de nieuwe CEO van de in Aalsmeer gevestigde Koninklijke Hilverda Groep (KHG). Hij volgt daarmee de huidige directeur Jan Hilverda (70) op, die na ruim 45 jaar aan het bedrijf verbonden te zijn geweest zijn werkzaamheden aan het einde van dit jaar zal beĆ«indigen.  

Jan Hilverda (links) en dr. Michiel F. van Ginkel (rechts) 
 
De 58-jarige Van Ginkel heeft een brede ervaring in zowel de corporate wereld als in het familiebedrijf, met name in de foodsector. Zo is hij in diverse marketing- en managementfuncties werkzaam geweest bij o.a. The H.J. Heinz Company, het conservenbedrijf Hak en de telerscoƶperatie Koninklijke ZON. Momenteel heeft hij diverse toezichthoudende rollen en verricht hij managementadvies.  

Als familiebedrijf is de KHG sinds 1909 actief in de veredeling en vermeerdering van siergewassen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationale organisatie van veredelings- en vermeerderings-bedrijven in de sierteeltsector met vestigingen in Nederland, Kenia, Colombia en India.

Voor meer informatie:
Koninklijke Hilverda Groep
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
Tel.: +31(0)297 328229
info@hilverdaflorist.com 
www.royalhilverdagroep.nl

Publicatiedatum: