Eerste keer landelijke klok Bloemen succesvol

Gisteren ging om 06.00 uur de eerste landelijke klok Bloemen live. Er was een opvallend hoog en stabiel aantal kijkers, rond de 155. Alle kopers waren goed voorbereid, het aantal ingelogde klanten was drie keer hoger dan op de lokale klokken 8 en 5 in Aalsmeer en Naaldwijk.


Veilingmeesters Mark van Niel (links) en Amerik de Best (rechts) worden getrakteerd op taart door Rick Tesselaar, voorzitter van FPC Alstroemeria

Ook was het een bijzonder moment voor veilingmeester Amerik de Best en Mark van Niel. Wat gaat er gebeuren met de prijs, hoe reageren de kopers? De conclusie na de eerste veiling op de Landelijke klok Bloemen is positief. "We zijn zeer tevreden met de prijsvorming, de middenprijzen waren stabiel tot goed/zeer goed. De prijs van de Alstroemeria was top. Prijzen voor Cymbidium en Strelitzia waren redelijk, maar dat is altijd lastig in deze weken. Het aanbod was net te hoog voor een donderdag. En tot slot, de prijs van de Anthurium was ook zeer goed."

Kortom, een succesvolle eerste veiling op de landelijke klok Bloemen. Om dit te vieren kwam Rick Tesselaar (voorzitter FPC Alstroemeria) langs met een heerlijke taart.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven