Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pieterpikzonen neemt Wing Seed BV over

Per 1 november 2022 is Wing Seed BV onderdeel geworden van Pieterpikzonen Holding BV.

Reeds vele jaren is er een strategische en goede samenwerking tussen beide bedrijven, onder andere middels de gezamenlijke business unit Pieterpikzonen Asia BV. Deze samenwerking heeft geleid tot een nieuwe fase, namelijk de overname van Wing Seed BV.

Beide bedrijven vullen elkaar goed aan qua assortiment en markt. Wing Seed is als onderdeel van Pieterpikzonen toekomstbestendig en krijgt als zelfstandig opererend bedrijf volop de ruimte om verder door te groeien in de professionele groentezaden markt.

Voor Pieterpikzonen is de overname een volgende stap in het versterken en verbreden van de positie in de markt van groente- en tuinzaden.

Frederik Gerrits zal de komende jaren actief blijven als directeur bij Wing Seed. Dit geeft ruimschoots de gelegenheid om de overname en integratie van beide bedrijven zorgvuldig in goede banen te leiden. De activiteiten van Wing Seed en de locatie in Enkhuizen blijven ongewijzigd.

Uiteraard wordt gekeken waar men elkaar kan versterken, onder andere op het gebied van assortimenten en systemen. De overname betekent ook dat het team van Pieterpikzonen wordt uitgebreid met acht nieuwe collega’s.

Voor meer informatie:
Pieterpikzonen bv
Aengwirderweg 167
8459 BL Luinjeberd
T +31 513 52 99 00
info@ppz.nl
www.pieterpikzonen.nl

Wing Seed
De Star 23 H
1601 MH Enkhuizen
info@wingseed.nl
www.wingseed.nl

Publicatiedatum: