Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerbera kweker Jac Oudijk oogst 50 miljoenste Gerbera van 2022

Bij Gerbera kwekerij Jac Oudijk in Moerkapelle is het feest, want vandaag heeft de vijftig miljoenste Gerbera van 2022 de kwekerij verlaten. Een mijlpaal die slechts één keer eerder zo vroeg in het seizoen werd bereikt.

“Zeker omdat de sierteelt zich dit jaar in nogal ruig vaarwater bevindt, vonden wij dit een feestje waard”, vertelt de teler Dirk-Jan Oudijk. “Daarom hebben vanmorgen de vijftig miljoenste Gerbera, samen met een leuke (en lekkere) verrassing voor de kopende klant op transport gezet.”

Medeeigenaar Laurens Oudijk verwacht dat de resterende weken van 2022 nog zeker 4 à 5 miljoen Germini’s hun weg zullen vinden naar tevreden klanten. “Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in een energie efficiëntere bedrijfsvoering. Hierdoor hebben wij zelfs in deze tijd flinke aantallen kwalitatief hoogstaande Germini’s beschikbaar voor onze vaste klanten."

Voor meer informatie:
Jac. Oudijk Gerbera's
Oogstpad 9
2752 AG, Moerkapelle
Tel: +31 (0)79 593 39 58
info@jacoudijk.nl
www.jacoudijk.nl 

Publicatiedatum: