"Net voor de gascrisis zijn we dieper in de zonnepanelen gedoken, daar leggen we er nu ook aardig wat van weg”

Of de crisis hen raakt, is de vraag die aan Luc Bransen van Bransen Group wordt gesteld. “Er is werk genoeg. ‘Kijk maar wanneer je komt. We zijn al blij dát je komt’, zeggen klanten weleens.” In een interview van Alfa Accountants en Adviseurs geeft Luc aan dat het bedrijf 'niet direct last' heeft van de crisis. 


Luc, Niels en Roy Bransen staan sinds 1 januari 2022 aan het roer van Bransen Group.

“Wat er nu gebeurt, is ongekend. Er vallen rake klappen. We zitten vooral in een nichemarkt. We hebben veel langdurige en complexe projecten. Voor een aantal grote toeleveranciers vervullen we een coördinerende en adviserende rol. Projecten begeleiden, projecten plannen. Activiteiten als service en onderhoud gaan het hele jaar door. Er is werk genoeg. ‘Kijk maar wanneer je komt. We zijn al blij dát je komt’, zeggen klanten weleens."


Hans Bransen zette het bedrijf meer dan 40 jaar geleden op. Eerder dit jaar stond Luc daar in een interview op dit kanaal bij stil.

En net voor de gascrisis is het bedrijf dieper in de zonnepanelen gedoken. "Daar leggen we er nu ook aardig wat van weg.” 

Lees hier het hele interview van Alfa Accountants en Adviseurs. 

Voor meer informatie:
Luc Bransen
Bransen Group
Gezelstraat 20
2671 BW Naaldwijk
+31 (0)174 610 633 
info@bransengroup.com 
www.bransengroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven