Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ard van der Kreeke, Renko Schuil en Juriën Koster in discussie tijdens derde ∑-Grow Inside Seminar

Op dinsdag 6 december organiseert World Horti Center het derde ∑-Grow Inside Seminar. Tijdens de bijenkomst zal de discussie gaan over het onderwerp ‘Which tech level is preferred?'. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met de community Indoor Farming NL en mede mogelijk gemaakt door GreenTech en FarmTech Society.

Which tech level is preferred?
Op 6 december gaat het panel in discussie over ‘Which tech level is preferred?’. Bij ‘tech level’ kun je denken aan: dynamische verlichting, automatisering van interne logistiek en dataverzameling en -analyse via apps en sensoren en hoe deze worden gebruikt om het systeem aan te sturen. Al deze onderwerpen bevinden zich ​​in Nederland op een hoog niveau, zowel bij teelt in indoor farms als in hightech kassen. Niet alle landen zitten echter op hetzelfde niveau en voor ondernemers die in een van deze landen een indoor farm of kas willen beginnen, kan dit een afknapper zijn. Een hightech niveau brengt veel investeringskosten met zich mee, zijn deze ondernemers in staat om hier financieel rendement op te behalen? Of hebben ze een ander technisch niveau nodig dat beter bij hun behoeften past?

Line-up
Een nieuw panel van professionals staat klaar om in het onderwerp te duiken. Het gaat om Ard van de Kreeke (Founder van Growy), Renko Schuil (Business Developer Indoor Farming bij TTA), Juriën Koster (International Account Manager bij Hortilux). Zij zullen samen met iemand van Ridder deze editie het panel vormen. De discussie wordt geleid door Lisanne Meulendijks (Global R&D Director bij &ever), zij is de nieuwe moderator van ∑-Grow Inside. Ze brengt de discussie op gang door verschillende vragen te stellen en neemt ook de vragen van de mensen in de zaal en online mee in het gesprek.

Wanneer en waar
Het ∑-Grow Inside Seminar op 6 december begint om 14.00 uur in World Horti Center in Naaldwijk en eindigt om 17.00 uur. Online kun je erbij zijn van 14.30 tot 15.30 uur. Meld je aan via deze link als je fysiek of online aanwezig wil zijn.

∑-Grow Paviljoen
De ∑-Grow Inside Seminar serie is onderdeel van het ∑-Grow Paviljoen in World Horti Center. Dit paviljoen is opgezet om de ontwikkeling en voordelen van hightech telen in kassen en indoor farms te laten zien.

Het ∑-Grow Paviljoen is een samenwerkingsverband tussen World Horti Center en verschillende bedrijven op het gebied van binnenteelt. Samen willen zij het hele verhaal van de mogelijkheden van indoor farming vertellen en ook samenwerking en uitwisseling van ideeën stimuleren.

Voor meer informatie:
World Horti Center 
Europa 1 
2672 ZX Naaldwijk 
+31 (0)174 385 600
info@worldhorticenter.nl 
www.worldhorticenter.nl 

Publicatiedatum: