Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruigrok Tower in Aalsmeer geopend

Op vrijdag 4 november jl. opende Ruigrok Producties officieel de Ruigrok Tower, een nieuw wooncomplex voor internationale medewerkers in Aalsmeer. Wethouder Robert van Rijn verrichtte op 4 november jl. samen met de kinderen Naomi en Lex de officiële openingshandeling, waarna het pand ingezegend werd door een Poolse priester. Sinds 14 november wonen de eerste bewoners op de locatie.

Het complex bestaat uit 130 appartementen, merendeels voor twee personen, een beheerderswoning en een gezamenlijke recreatieruimte en is gelegen in Greenpark Aalsmeer. De appartementen zijn bedoeld als tijdelijke woonplek voor internationale medewerkers van bedrijven uit Aalsmeer en directe omgeving. De meesten kunnen lopend of op de fiets naar hun werk bij bedrijven op het Greenpark.

Goed wonen in Aalsmeer
Wethouder Robert van Rijn: “Als college van Aalsmeer vinden wij dat iedereen goed moet kunnen wonen in Aalsmeer. Of je nu jong, oud, starter, doorstromers of internationale medewerker bent. Een goede en veilige woonplek is van groot belang. Mooi is ook dat we een convenant hebben gesloten met eigenaar Peter Ruigrok waardoor ook spoedzoekers in Aalsmeer hier tijdelijk gehuisvest kunnen worden. Hiermee bundelen we de krachten. En kunnen we ook eigen inwoners die huisvestingsproblemen hebben helpen.”

Peter Ruigrok, de eigenaar van de Ruigrok Tower is erg blij met het resultaat. “Wij zijn ontzettend trots op deze volgende stap voor ons bedrijf en wij hopen hiermee de nieuwe standaard te zetten voor tijdelijke huisvesting in de regio.

bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Publicatiedatum: