Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DFG sluit aan bij Tuinbranche Nederland

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer heeft Dutch Flower Group (DFG) bekend gemaakt zich namens haar bedrijven aan te sluiten bij Tuinbranche Nederland. In lijn met de diverse sectorinitiatieven op het gebied van duurzaamheid waar DFG en haar bedrijven reeds internationaal bij betrokken zijn, is een intensievere samenwerking met Tuinbranche Nederland op een aantal thema’s zoals gewasbescherming van grote waarde.


Frank van der Heide (Tuinbranche Nederland), Joyce van Baak (Welkoop) en Rogier van Bree (Green4Retail)

Green4Retail, onderdeel van DFG, werkt al langere tijd intensief samen met haar klant Welkoop Retail op diverse duurzaamheidsthema’s. Zij willen dit, met de ondertekening van de Ambitie Gewasbescherming 4.0 van Tuinbranche Nederland en haar aangesloten leden, bekrachtigen.

Rogier van Bree (rechts op foto), directielid van Green4Retail en partner van Welkoop heeft vanuit de ambities die zowel zij als Welkoop hebben op verdere verduurzaming, de Ambitie Gewasbescherming 4.0 ondertekend.

Dit feestelijke moment werd bijgewoond door directeur Frank van der Heide van Tuinbranche Nederland (links) en senior category manager Tuin bij Welkoop, Joyce van Baak (midden).

bron: DFG

Publicatiedatum: