Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Verdere schaalvergroting en consolidatie in internationale tuinbouw in 2023"

Jerry van Leent en Lars van Marrewijk zijn toegetreden tot het team van Yeald. Het bedrijf actief in management- en bedrijfsbegeleiding bij onroerend goed, financiën, fusies en overnames groeit door en verwacht dat de wereldwijde tuinbouwsector in 2023 een verdere schaalvergroting en consolidatie zal laten zien. 

In totaal telt het team van Yeald nu 18 man met specialismen op het gebied van M&A, financieringen, strategie en vastgoed.

Ondanks de huidige uitdagingen in de Nederlandse tuinbouw veelal gedreven door de energiecrisis, ziet het team van Yeald klanten toch doorpakken op hun strategie. Ook ziet men acceleratie in de internationale tuinbouw. "Dat biedt zowel voor onze Nederlandse klanten als onze internationale klanten kansen. De wereldwijde tuinbouw- en AGF-sector vraagt om schaal en professionalisatie wat leidt tot consolidatie en schaalvergroting."

Yeald verwacht dat in 2023 deze consolidatie en schaalvergroting, zowel in Nederland als internationaal, verder door zal zetten. Jerry, als Register Valuator, en als analist M&A versterken hiervoor het team. 


Jerry en Lars

Jerry van Leent
Jerry van Leent, afkomstig van fusie- en overnamekantoor Van Oers Corporate Finance, is een professional met zo’n 12 jaar M&A ervaring. Hij versterkt hiermee als Director M&A en Register Valuator het M&A-team.

De roots van Jerry liggen in het Westland. Hij is een geboren tuinderszoon die eerst, via Hotelschool The Hague, de internationale wereld van de gastvrijheid is gaan verkennen. Na diverse buitenlandse ervaringen besloot Jerry om op financieel vlak een verdere verdieping aan te brengen door een Master in Finance te volgen aan de Nyenrode Business Universiteit.

Jerry startte zijn carrière bij Van Oers Corporate Finance in Breda, onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies, een organisatie met 5 vestigingen en 450 professionals. Jerry was hier als manager en samen met een M&A-team van 10 man, verantwoordelijk voor circa dertig tot veertig nationale en internationale transacties per jaar.   

Gezien de snelle ontwikkelingen binnen de tuinbouw heeft Jerry besloten om terug te keren naar zijn roots, het Westland. Hier is hij ook woonachtig. Bij Yeald gaat hij zijn vakinhoudelijke kennis, netwerk en liefde voor de sector nog gerichter toepassen.

Complexe en in sommige situaties onafhankelijke waarderingsvraag-stukken liggen steeds vaker ten grondslag aan een fusie- en overnamevraagstuk. Jerry is als Register Valuator ingeschreven in het register van Register Valuators, waarmee Yeald ondernemers in-house kan helpen met waarderingsvraagstukken.

Lars van Marrewijk
Lars van Marrewijk, afkomstig van Agium waar hij ad interim bij Schiphol zijn werkzaamheden uitvoerde, is een young professional en versterkt hiermee als analyst M&A het M&A team.

Lars is afgestudeerd aan de Rotterdam School of Management, met een MSc. Strategisch Management. Na zijn eenjarige uitstap in een financiële functie op Schiphol merkte hij dat de (internationale) tuinbouwwereld de omgeving is waar hij zijn ambities kan realiseren voor de klant, Yeald en zichzelf.

Opgegroeid in het Westland, heeft Lars de afgelopen jaren al veel meegekregen van de (internationale) tuinbouwwereld. 

Voor meer informatie:
Yeald
info@yeald.nl 
www.yeald.nl 

Publicatiedatum: