Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MNP / Suntory toont highlights op huisbeurs Into the Future Plant Trends

Afgelopen week organiseerde MNP / Suntory op het bedrijf in Leimuiderbrug een huisbeurs, alwaar vier dagen lang vertegenwoordigers uit alle schakels in de keten een kijkje kwamen nemen en kennis namen van de jongste ontwikkelingen en nieuwste introducties.

Wat dat laatste betreft is er nieuws: de Sundaville heeft een nieuw zusje, de Double Blusk Pink, naar eigen zeggen 's werelds eerste dubbelbloemige mandeville. "De plant is stabiel in productie, groeit krachtig en bloeit makkelijk en veelvuldig. Plantmateriaal is momenteel beperkt beschikbaar, maar het potentieel is enorm", zo laat het bedrijf weten. Op de beurs waren ook de drie andere introducties van het Sundaville assortiment te zien, te weten Flamingo Pink, Gold en Big White.

Omdat Kerst is zicht komt was dit ook een uitgelezen moment om het assortiment kerststerren te tonen. Zo waren o.a. de Princettia Pearl (wit), Pink, Hot Pink, Ultra Pink en de nieuwe Princettia Hot Pink Glitter, een soort die al jaren in de pijplijn zit, te zien.

Tot slot kon ook de nieuwe Granvia met zijn rode en donker oranje vlammende kleuren niet ontbreken.

Voor meer informatie:
MNP / Suntory
Weteringweg 3a
2155 MV Leimuiderbrug
www.mnpsuntory.com 

Publicatiedatum: