Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Varend Corso 2023 opnieuw in juni én naar Den Haag

Het thema voor het Varend Corso Westland 2023 is bekend: On Stage. Het evenement vindt in 2023 plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni 2023. 

De eerste aanmelding voor 2023 zijn al binnen bij de organisatie. Als een varend Broadway zullen bekende musicals, opera’s en ander muzikaal theater zorgen voor een flinke dosis entertainment voor jong en oud, belooft de organisatie van het evenement waarin de tuinbouw alles uit de kast trekt om te laten zien hoeveel mooie producten men in de kassen produceert.

Dit jaar kon het Varend Corso na twee coronajaren eindelijk weer van wal steken. Voor het eerst voeren de schippers door Den Haag. Ook volgend jaar is dat weer het geval. De verschillende routes op de vier vaardagen zijn komende editie hetzelfde als het afgelopen corso. 

Het Varend Corso Westland trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Van Westland tot Den Haag en van Maassluis tot Delft. De stoet trekt vier dagen lang door een groot deel van Zuid-Holland. 

Publicatiedatum: