Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Viscon Group sluit aan bij Dutch Greenhouse Delta

Viscon Group is toegetreden als nieuwe partner van Dutch Greenhouse Delta. DGD wil door de krachten van tuinbouwpartijen te bundelen een Fork2Farm-oplossing bieden die 'een substantiële bijdrage kan leveren aan voedselzekerheid en voedselveiligheid.' DGD zoekt naar verbreding van haar horizon en deelt haar kennis van de innovatieve Nederlandse tuinbouwsector, die wereldwijd vertegenwoordigd is, met anderen. 

Viscon Group biedt innovatieve oplossingen voor de tuinbouw en groente- en fruitmarkt, waarbij de complete keten in ogenschouw wordt genomen, van de veredeling tot het verpakken van geproduceerde producten. ''Viscon Group is als zeer innovatief bedrijf een geweldige aanvulling om bij te dragen aan het realiseren van onze ambitie" aldus directeur Michiel van Ginkel van DGD.Robbert Jan in 't Veld, Global Sales Manager bij Viscon Group licht Viscon’s beslissing om partner te worden van DGD toe: "Het is ons doel om agrarische processen duurzamer, rendabeler, schaalbaarder en eenvoudiger te maken, door gebruik te maken van state-of-the-art technologie en kennis. Ketensamenwerking zie ik als de sleutel om de ontwikkeling van nieuwe technologieën in deze wereld te versnellen. Door het gehele tuinbouw ecosysteem van Fork2Farm aan te bieden, maakt Dutch Greenhouse Delta de Nederlandse tuinbouw economisch rendabel voor meerdere landen in de wereld. Nu voedselveiligheid en de lokale productie van vers en gezond voedsel steeds belangrijker worden, is het essentieel dat de Nederlandse tuinbouwsector als wereldleider op het gebied van duurzame voedselproductie samenwerkt om de Nederlandse glastuinbouw als cluster wereldwijd te vermarkten.''

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
info@dutchgreenhousedelta.com  
www.dutchgreenhousedelta.com Viscon Group
info@viscon.eu 
www.viscongroup.eu 

Publicatiedatum: