Anthura neemt Bromelia veredelingsactiviteiten van Handelskwekerij van der Velden over

Anthura en Handelskwekerij van der Velden hebben een overeenkomst gesloten waarbij Anthura de Bromelia veredelings-activiteiten en de jonge plantenproductie van de zaad- en weefselkweekrassen van Handelskwekerij van der Velden overneemt.

Handelskwekerij van der Velden gaat zich toeleggen op de productie van jonge planten van stek van Bromelia’s en zich specialiseren in de groene plantenmarkt.


Marco van Herk, Sjef van der Velden en Iwan van der Knaap

Volgens Mark en Iwan van der Knaap, beiden Directeur van Anthura, past de overname bij het bedrijf, dat met de orchidee en anthura gespecialiseerd is in lang houdbare, tropische siergewassen.

De jarenlange ervaring van Handelskwekerij van der Velden gaat volgens Sjef van der Velden niet verloren en zal door de specialistische kennis van Anthura verder worden geoptimaliseerd.

“Deze tropische Bromelia is een welkome aanvulling op ons Anthurium- en Orchideeënassortiment", vertelt Commercieel Directeur Marco van Herk. "Hiermee kunnen wij onze positie in de sierteeltsector versterken en zeker bij het bedienen van de wereldmarkt zal het onze aantrekkingskracht vergroten. Met onze specialistische kennis kunnen wij het mooie Bromelia-assortiment van Handelskwekerij van der Velden verder uitbouwen.”

Voor meer informatie:
Anthura
www.anthura.nl

Handelskwekerij Van der Velden
www.hkwvdvelden.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven