Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proef en Zie in de Vineyard liep storm

Afgelopen zaterdag 12 november organiseerde stichting The Vineyard, sinds 1 oktober 2021 de nieuwe eigenaar van het paviljoen van de Westlandse Druif, een open middag. Het event trok zo'n 600 gasten, een groot succes.Tijdens het event genaamd Proef en Zie kregen de bezoekers een voorproefje van de plannen met het pand. Zo werd het restaurant voor één middag vast opengesteld, en konden alle verbouwingen worden bezichtigd.The Vineyard wordt een ontmoetingsplek waar iedereen zich thuis mag voelen. Er is geen specifieke doelgroep, maar de stichting wil graag een open huis zijn voor iedereen die binnen stapt.
Voor vrijwilligers, jeugd, ouders met kinderen, senioren, Westlanders of daarbuiten: er is voor iedereen plek. Door de diverse activiteiten komen deze werelden samen en is er ruimte voor een goed gesprek.

Er zijn vergaderruimtes, eventzalen, een jeugdhonk, een kinderspeelruimte, een restaurant en ook de druiventeelt wordt voortgezet in de zeven traditionele Westlandse druivenserres.

Ondanks de open middag, is The Vineyard nog niet volledig open. Voor het restaurant wordt de komende maanden personeel gezocht, om zo snel mogelijk de deuren te kunnen openen. Wel kunnen de vergaderruimtes en de kleine eventzaal afgehuurd worden. 

Voor meer informatie:
www.thevineyardwestland.nl  
Facebook & Instagram

Publicatiedatum: