Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Pots Company met Cosapots present op inspiratiepark NOA

Op 20 oktober werd in Kruisem, België, het inspiratiepark NOA voor ‘outdoor living’ geopend. Op maar liefst 30.000 m² worden meer dan 30 merken samengebracht in 12 tuinen.

Ook het merk Cosapots van The Pots Company maakt deel uit van dit nieuwe project om mensen te informeren over de vele mogelijkheden op het vlak van buitenleven.

De initiatiefnemer achter NOA outdoor living is Renson, fabrikant van zonwering, ventilatie en buitenleefruimtes. Het Belgische familiebedrijf was al een tijdje op zoek naar een manier om zijn ‘outdoor living’ innovaties anders te kunnen presenteren. Niet als individueel product, maar als een inspirerend totaalplaatje voor de tuin. De NOA outdoor living wil bezoekers in de eerste plaats inspireren en oriënteren. Het showpark is een unieke plek om de blik te verruimen en ideeën op te doen over hoe je eigen ‘buitenleefruimte’ in de praktijk uit te werken.

Gezien de globale insteek rond Noa wist ook The Pots Company hier een partnerschap uit te bouwen met haar merk Cosapots en is daar dan ook bijzonder blij en dankbaar om. Cosapots zijn exclusieve bloempotten en plantenbakken die imponeren door hun groot formaat, het materiaal dat zowel licht als supersterk is de afwerking en duurzaamheid.

Voor meer informatie:
The POTS Company
www.thepotscompany.eu
www.cosapots.eu

 

Publicatiedatum: