Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

5de editie Directeur voor 1 Dag: 15 Directeuren in spé vanaf vandaag aan de slag

Vanaf vandaag gaan 15 studenten ofwel directeuren in spe aan de slag bij 15 ondernemers in de Food & Flower industry. Op één dag krijgen zij de kans om achter alle ins en outs te komen van het dagelijkse werk van een directeur en daarmee de dynamiek van de Food & Flower Industry te ervaren. Daarnaast gaan zij met een adviesopdracht onbevooroordeeld hun advies geven over een vraagstuk dat speelt in de organisatie.

Verrassende aanmeldingen
Verspreid over komende week gaan de hbo/wo studenten aan de slag bij de verschillende bedrijven in Nederland. Meer dan 50 studenten hebben zich voor dit event aangemeld. In totaal zijn er vijf dames en tien heren geselecteerd. De aanmeldingen komen uit alle hoeken van Nederland en ook met verschillende studie-achtergronden van werktuigbouwkunde, creative business tot milieukunde en toegepaste biologie Kortom: veel variatie en allen nieuwsgierig naar wat de sector te bieden heeft.

Deelnemers
Deelnemende bedrijven uit verschillende regio’s zijn: The Floral Connection (DFG), Syngenta, Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland, De Groot en Slot, ABC Logistics, Koppert Cress, Scelta Inside, KP Holland, Gipmans, BioVerbeek, LG Flowers, WPS, FM Groep en RijkZwaan.

Initiatiefnemers
Directeur voor 1 dag is een initiatief van HortiHeroes, Glastuinbouw Nederland, Groenten en Fruit Groothandelsfonds en SeedValley en wordt o.a. financieel mede mogelijk gemaakt door het Colland Fonds. Dit initiatief is genomen om hbo en wo studenten te enthousiasmeren voor een carrière in de food & flower industry. “De behoefte aan talent in de sector is groot en er is nog steeds veel onbekendheid voor onze sector”, aldus initiatiefnemer Lenny Dijkshoorn. “Het is een taak van ons als sector om daar met z’n allen een positieve bijdrage aan te leveren.”

bron: HortiHeroes

Publicatiedatum: