Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollander met tuincentrum in Berlijn pakt Taspo Award

Afgelopen vrijdag werden in het Grand Hyatt hotel in Berlijn voor de 16de maal de Taspo Awards uitgereikt. Een van de winnaars was de Duits-Nederlandse ondernemer Theo Roelofs, die met zijn Holland Park de eerste plaats in de categorie Tuincentrum in ontvangst nam. De avond werd voorgezet door presentatrice Laura Wontorra.


Het team van Holland Park, met in het midden Theo Roelofs

Het Tuincentrum van Holland GmbH combineert tuincentrum en entertainment voor jong en oud met klassieke Nederlandse charme. De combinatie van een tuincentrum met een Nederlands geïnspireerde uitstraling en recreatieve attracties werd dit voorjaar geopend.


Samen met presentatrice Laura Wontorra. Credits: Taspo

De TASPO Awards, die in 2006 voor het eerst werden uitgereikt, zet de beste producten, innovaties en concepten uit de groen-industrie in het zonnetje. Bedrijven uit de productie, handel en dienstverlening, toeleveranciers, brancheverenigingen en andere organisaties in de tuinbouw kunnen hun concepten voor de wedstrijd indienen in een 16-tal categorieën. Iedereen die in Duitsland produceert of gevestigd is kan voor de prijs in aanmerking komen.


Alle winnaars. Credits: Taspo

De TASPO Awards is een initiatief van TASPO, een weekblad voor de groene sector. De categorieën omvatten alle gebieden die verband houden met tuinbouw en bloemisterij. Zij zijn ingedeeld in de categorieën Product, Bedrijf en Marketing & Management. De jury bestaat, naast de redactie van Taspo zelf, uit een groep bekende persoonlijkheden deskundigen.

Klik hier voor meer informatie over de Taspo Awards en de winnaars van dit jaar.