Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mixt Creations onthult nieuwe huisstijl tijdens de Trade Fair

Mixt Creations heeft op de Trade Fair de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Waar de merknamen Plant Creations en Mixt Creations in het verleden door elkaar werden gebruikt, is nu een duidelijke splitsing aangebracht: Mixt Creations is het bedrijf zelf en Plant Creations het consumentenlabel waaronder plantarrangementen door heel Europa verkocht worden.

Onthulling nieuwe logo en huisstijl tijdens de Trade Fair door een vertegenwoordiging van het team van Mixt Creations. V.l.n.r. Angelique van den Haak, Ton Kleijberg, Jolanda van der Hoorn en Esther Hoekstra

The green gift that makes you smile
Na 10 jaar was het een mooi moment voor een rebranding van het bedrijf waarbij ook het logo van het label Plant Creations een kleine make-over heeft ondergaan. ‘De nieuwe uitstraling geeft een knipoog naar de slogan “The green gift that makes you smile” wat subtiel in het logo terugkomt door het glimlachende blaadje’, geeft Ton Kleijberg aan.

Ook op de weg kun je de nieuwe huisstijl van Mixt Creations zomaar tegenkomen, want naast de vernieuwde website en alle andere kanalen is ook de bus in de nieuwe huisstijl ondergedompeld.

Trade Fair
Samen met een aantal partners heeft Mixt Creations onder de naam The Green Venture een heus “inspiration trend hotel 2023” gecreëerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. ‘Heel leuk om zo door het hele hotel heen o.a. onze unieke plantenarrangementen en andere toegevoegde waarde in de diverse kleuren en stijlen van 2023 te laten zien. En helemaal leuk dat we dit moment hebben uitgekozen om onze nieuwe huisstijl te onthullen. We kijken terug op een succesvolle en drukbezochte beurs’, aldus een enthousiaste Ton Kleijberg.

Samen ontwikkelen
Na tien jaar staat nog altijd kwaliteit en service voorop bij het team van Mixt Creations. Ton Kleijberg vertelt: ‘Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt. Dat dit aanslaat hoorden we ook op de Trade Fair regelmatig terug van onze relaties.’

Voor meer informatie:
Mixt Creations
www.mixtcreations.nl

Publicatiedatum: