Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dag 1 IFTF: de eerste foto's zijn gemaakt

Zowel op de Trade Fair in Aalsmeer als op de International Floriculture Trade Fair (IFTF) in Vijfhuizen komt deze week de sierteelt bijeen. Wij zijn ook present op beide beurzen. De eerste foto's zijn gemaakt. Een grote fotoreportage volgt aan het eind van de beurs.


Op de stand van Royal van Zanten werd en een bescheiden feestje gevierd. Het 160 jaar bestaan van Royal van Zanten werd onder de aandacht gebracht deze beurs. Tjomme Gerbranda, Kees Gram en Jarg Bolt bemanden de stand.


Hans Belt en Eef Zwinkels van DryGair in de stand van Royal Brinkman

Op de stand van HilverdaFlorist Colombia kwam de teler Flores Gambur op bezoek. Van links naar rechts: Fernando Burgos - CEO-, en Leonor Gantivar, Jorge Calderon - Algemeen Directeur HilverdaFlorist Colombia-, Marius Kooij – Sales Manager Latijns Amerika HilverdaFlorist- en Alexander Cardona – Commerciel Directeur HilverdaFlorist Colombia en Ecuador.


In de stand van Bercomex werd hun visiontechniek uitgelicht op deze beurs. Met de nieuwe machines die zij voorzien van deze techniek kunnen ze zeer goed bloemen, bollen en pootgoed sorteren op kwaliteit. Van links naar rechts: Peter van Wijk, Piet Stroet, Jachim Serpenti op de fiets, Sandra Meissen en Björn Bierman.