Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Bruin Plantpot

“Met de Linge sierpot kun je alle kanten op”

De Bruin Plantpot heeft einde vorig jaar de Linge sierpot serie tegen het licht gehouden en geüpdatet. Jorg Swagemakers werkt sinds januari 2022 bij De Bruin Plantpot en vertelt over de aanpassingen. “De Linge is een ompotje met mooie, elegante lijnen en is nu gematteerd wat hem wat chiquer, moderner en stijlvoller maakt. De serie is dunwandig en bevat daardoor in verhouding weinig kunststof, wat je ook terug ziet in de prijs. Het is een erg veelzijdige potserie, omdat het potje in 13 maten verkrijgbaar is en eventueel ook bedrukt kan worden. De 13 maten lopen van diameter 65 tot 220 mm, en daarnaast zijn ook er nog eens 6 maten in een hogere uitvoering beschikbaar voor dieper wortelende planten."

De keuze is reuze
Voor iedere maat zijn standaard 8 à 9 kleuren op voorraad. Ook kan de consument de Linge sierpotten laten bedrukken met bijvoorbeeld een naam, afbeelding of logo. "Zo wordt het echt een uniek product en valt het beter op in de schappen."

Omdat de potten in verschillende maten beschikbaar zijn kun je als kweker je hele plantlijn in Linge’s in diverse maten, maar toch dezelfde stijl presenteren. En met het kerstseizoen in aantocht zijn uiteraard ook de kerstkleuren als dennen groen, zilver, goud, kerst rood, koper en wit beschikbaar.

FloraHolland Trade Fair
Deze week is De Bruin Plantpot aanwezig op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, van 9 tot 11 november, en presenteert men de vernieuwde Linge potserie.

Daarnaast presenteert het bedrijf ook een nieuwe verkoopverpakking, de Tripoli. Een 3-pack voor 8,5 en 9 cm potten, die eventueel met draagbeugel in verschillende vrolijke en trendy kleuren te bestellen is. Door te spelen met de kleuren van de Tripoli in combinatie met de kleuren van de plant en de bedrukking van de draagbeugel is een aantrekkelijke, uitnodigende schappresentatie mogelijk, waardoor een echt impulsartikel ontstaat.

Je vindt De Bruin Potplant op nummer 11.2 bij ingang geel.

Voor meer informatie:
De Bruin Potplant B.V.
Plettenburglaan 10
4191 PG Geldermalsen
Tel.: +31 (0)345 570 620
debruin@plantpot.nl 
www.plantpot.nl