Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoek flowers gaat werken met nieuwe herbruikbare exportdoos

Hoek flowers komt met een nieuwe recyclebare exportdoos voor de transitie naar sustainable logistiek op de markt. Het bedrijf anticipeert erop dat in 2050 alle bedrijven verplicht zijn om 100% circulair en volledig energieneutraal te opereren.   

Ruben Hoek (CEO Hoek group) “Een duurzame toekomst, alleen samen creëer je meer impact. In samenwerking met onze bestaande partner Van Vliet - Newwen, is onze efficiënte, sustainable exportdoos ontwikkeld. De exportdoos is herbruikbaar en voorzien van RFID, Barcode én QR waardoor het logistieke proces van de exportdozen traceerbaar is. Met de introductie van de recyclebare exportdoos zet Hoek flowers de stap naar een wereld met 0% afval en 100% circulariteit.’

Bob IJpelaar (Managing Director van Van Vliet - Newwen), ‘Wij ontwikkelen alleen meermalige- en retourconcepten, wij hebben nooit geloofd in éénmalig. De afgelopen jaren hebben wij veel onderzoek gedaan naar dergelijke concepten, vaak in samenwerking met onze nationale en internationale relaties en partners. Daarbij is o.a. gekeken naar kratten, klapkratten en meer. Deze dure vorm van retourmiddelen leveren veel economische nadelen op voor onze relaties. Daarom kiezen veel partijen in de sierteelt en de AGF wereldwijd voor het concept dat wij bij onze partner Hoek flowers hebben geïntroduceerd.

Inmiddels hebben wij voor de sierteelt en de AGF een complete sustainable productlijn geïntroduceerd die we uiteraard verder gaan uitbreiden. Er zijn veel producten in testfase en een aantal wordt geïmplementeerd voor luchtvracht, zeevracht en vervoer over de weg. Hier zijn we enorm trots op! Hoek flowers is een van onze partners die over de horizon durft te kijken en qua innovatie daadwerkelijk voorin de trein zit, net als wij. Samen met o.a. onze retailrelaties, waar wij langdurige contracten mee hebben, introduceren wij de komende tijd nog veel meer.

Denk aan meermalige trays voor ladingdragers, 100% sustainable retail ladingdragers en meer. Onze bestaande pool, van een kleine 8 miljoen items, wordt dagelijks door vele duizenden klanten en gebruikers ingezet in Europa. Met onze jarenlange ervaring en onze kennis van data, IoT en de supply chains ontwikkelen wij prachtige reusable producten om de wereld groener te maken. Onze gehele strategie is in lijn met de SDG’s en de EU Greendeal 2030-2050.’

Voor meer informatie:
Newwen 
Rietwijkeroordweg 33
1432 JG Aalsmeer 
+31 (0)297 36 80 03
info@newwen.com 
https://www.newwen.com/ 

Hoek Flowers 
Laan van Verhof 77
2231 DZ, Rijnsburg
www.hoekflowers.com

Publicatiedatum: