Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 november

Presentatie marktstudie Kansen in de Mexicaanse sierteeltsector

De Nederlandse ambassade in Mexico heeft een marktstudie uitgevoerd om zakelijke kansen voor Nederlandse leveranciers van technologie en teeltmateriaal in de Mexicaanse sierteeltsector in kaart te brengen. Om die reden nodigen zij u uit voor de presentatie van deze studie op dinsdag 29 november van 08:00 tot 09:30 (Mexico City tijd) of 15:00 - 16:30 (Nederlandse tijd) via Zoom Webinars.

De presentatie wordt verzorgd door Sierplanten & Bloemen Mexico - het onderzoeksteam, waarna twee gastsprekers zullen reageren op de studie en hun perspectieven op de Mexicaanse sierteeltsector zullen delen: Dr. Leobigildo Córdoba, directeur van de National Seed Inspection and Certification Service (SNICS) en Federico Martínez, voorzitter van de Mexicaanse Bloemenraad. Dr. Leobigildo Córdoba zal specifiek ingaan op het werk dat SNICS verricht om kwekersrechten in Mexico beter te beschermen en op aanbevelingen aan Nederlandse kwekers in dit verband.

Inschrijven kan via deze link. Geregistreerde deelnemers ontvangen voorafgaand aan het evenement een link naar de studie.

Voor meer informatie:
Benjamin Leal
Agricultural Officer at the Embassy of the Kingdom of the Netherlands
Afdeling Landbouw
Volcán 150 | Piso 2 | Col. Lomas de Chapultepec | C.P. 11000 |CDMX
Tel: (+52) 55 1105 6563 Mob: (+52) 55 5466 1160

Publicatiedatum: