Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OZ-Hami vertrekt uit Westland

OZ-Hami vertrekt uit Westland. Het bedrijf, dat is ontstaan uit het samengaan van OZ Export, Hamifleurs en Van Dam Bloemen en opereert onder de vlag van Dutch Flower Group, wil haar logistieke activiteiten centraliseren in haar vestiging in Aalsmeer.

Door de directie van OZ-Hami is daaromtrent een adviesaanvraag ingediend bij haar ondernemingsraad. Medewerkers hebben gisteren de plannen vernomen. Wat de verhuizing voor het ruim 100 man tellende Westlandse personeel betekent en wanneer die moet plaatsvinden is nog niet bekend. In principe gaan geen banen verloren en kan iedereen mee over, zo laat het bedrijf weten. Of dat op individueel niveau mogelijk is en zo nee wat dan, zal eveneens op dat niveau worden besproken. 

OZ-Hami is er van overtuigd dat het voorgenomen besluit tot centralisatie van haar logistieke activiteiten voordelen voor haar klanten en kwekers gaat bieden door onder meer een groter beschikbaar assortiment, een hogere servicegraad en minder logistieke bewegingen.

Zodra meer details bekend zijn over de besluitvorming en fasering, zal dit kenbaar worden gemaakt.