Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PanAmerican Seed doneert 81.000 USD aan goede doel

Met de wereldwijde verkoop van zaad van de Beacon Impatiens is dit jaar gestegen en daarmee het bedrag dat men doneert aan het goede doel. Dat zijn dit jaar Het Spectrios Institute for Low Vision in Wheaton, Illinois (VS) en The Macular Society (Verenigd Koninkrijk), die zich bezighouden met slechtziendheid en maculadegeneratie (een aandoening aan het netvlies). Beide organsiaties krijgen samen 81.000 dollar.

Impatiens walleriana Beacon is een serie met een bewezen resistentie tegen valse meeldauw bij Impatiens, die schaduwrijke plaatsen in tuinen opvrolijkt met bloeiende kleuren. Als onderdeel van een breed opgezette campagne om minder bekende liefdadigheids-organisaties in de schijnwerpers te zetten, heeft PanAmerican Seed zich ertoe verbonden om elk jaar een percentage van de wereldwijde zaadverkoop te doneren aan een goed doel.

Binnenkort wordt een nieuw goed doel bekendgemaakt voor het verkoopseizoen 2023.

Voor meer informatie:
PanAmerican Seed
www.panamseed.com

Publicatiedatum: