Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste rassen, trends en innovaties tijdens Sion Open in De Lier

Veredelaar Sion Young Plants opent maandag 7 t/m woensdag 16 november voor vakgenoten haar deuren voor 'Sion Open November Edition'. Meer dan 100 Top Models, New Arrivals en de nieuwste test-rassen zijn tijdens Sion Open te zien op het bedrijf in De Lier. 'Sion werkt nauw samen met een aantal vooraanstaande veredelaars. Door ieders specialisme ontstaat een nog completer en unieker assortiment. Ook zijn we trots te kunnen melden, onlangs een samenwerking te zijn aangegaan met GE current, voor LED verlichting,’ vertelt accountmanager Randy van Paassen.

Samen vooruit kijken
'Ondanks de economisch roerige tijden is het belangrijk vooruit te kijken", vervolgt hij, 'niemand weet hoe volgend jaar de situatie zal zijn, maar we willen richting onze klanten en de sector een positief signaal afgeven en samen in de toekomst investeren. Dagelijks zijn onze veredelaars bezig met vernieuwing, het ontwikkelen van de nieuwste phalaenopsis rassen, waarvan de resultaten te zien zijn tijdens Sion Open November. We starten onze open dagen met het Sion Café, een informele borrel in een inspirerende setting exclusief voor onze klanten. Want met elkaar in gesprek blijven en ervaring delen is voor ons erg belangrijk. Ook is het Sion Trend Lab weer helemaal up to date en zijn de consumententrends aangevuld met de nieuwste items van onze trendpartners.'

Sion investeert in de nieuwste LED Technologie
Sion is een partnerschap aangegaan met GE current en investeert hiermee in de toekomst. De volledige kwekerij zal worden voorzien van een hybride LED installatie. Bijzonder aan dit project is dat er tevens twee afdelingen volledig worden voorzien van een 100% LED installatie waarvan het lichtrecept aanpasbaar is, wat uniek is in de sector. Hiermee zal Sion als innovatiekas dienen en het bedrijf open stellen om kennis en ervaring te delen.

Aanmelden en openingstijden
Sion Open is maandag 7 t/m woensdag 16 november, van 7.00 tot 17.00 uur. Een afspraak inplannen voor vakgenoten kan hier via de website.

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu

 

Foto: Sion Trend Lab – fotografie Linda Retel.

Publicatiedatum: