Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hein Bemelmans nieuw RvC lid bij Royal Brinkman

René le Clercq heeft na 11 jaar onlangs afscheid genomen van de Raad van Commissarissen van Royal Brinkman. Hein Bemelmans is aangetreden als nieuw lid bij de RvC. De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman kent daarmee nu vier leden.


RvC Royal Brinkman v.l.n.r. Hein Bemelmans, Arnold Hordijk, Hanneke Cunnen-Litjes en Koert van der Bij

“Hein Bemelmans beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van internationalisering en het opbouwen van langdurige zakelijke relaties, alsook het vertalen van strategische doelen naar tactische uitvoering. In zijn functie als CCO van Enza Zaden en zijn lidmaatschap bij verschillende tuinbouw gerelateerde verenigingen heeft hij veel ervaring in de agri- en hortisector. Wij hebben Hein Bemelmans leren kennen als een sociaal, zakelijke persoonlijkheid met een scherp oog voor kansen, die graag bereid is om bij Royal Brinkman zijn expertise ter beschikking te stellen”, aldus Arnold Hordijk.

Afscheid van Rene le Clercq
Na 11 jaar commissaris bij Royal Brinkman heeft Rene le Clercq inmiddels ook officieel het stokje overgedragen aan Hein Bemelmans. “René heeft met zijn achtergrond en bestuurlijke ervaring bij verschillende organisaties in de internationale tuinbouw, de afgelopen jaren als commissaris een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie ontwikkeling van Royal Brinkman. Zijn betrokkenheid was groot en hij heeft zijn rol als toezichthouder en adviseur uitstekend vervuld”, aldus Arnold Hordijk.

De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman bestaat nu uit Arnold Hordijk, Koert van der Bij, Hanneke Cunnen-Litjens en Hein Bemelmans.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
info@royalbrinkman.nl 
www.royalbrinkman.nl 

Publicatiedatum: