Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
woensdag 9 november van 12.00 tot 15.00, Floridome, Aalsmeer

Marketeers uit bloemenland uitgenodigd voor Marketing High Tea tijdens Trade Fair

Speciaal voor marketeers in de bloemen- en plantensector organiseert Parfum Flower Company tijdens de Trade Fair in Aalsmeer een 'Marketing High Tea' op het Secret Garden evenement in de Floradome, het kantorengebouw van Royal FloraHolland Aalsmeer. 

Gesprekitems? De wereld rond rozen en meer. Uiteraard gericht op activatie en inspiratie. De Marketing High Tea heeft een internationaal karakter en vindt plaats op woensdag 9 november van 12.00 tot 15.00 uur.

Secret Garden wordt georganiseerd om elkaar te ontmoeten, informeren en inspireren. De aankleding van deze ontmoetings- en netwerklocatie voor de hele sector is een weelde van bloemen en planten in kerstsfeer. In deze inspirerende omgeving vinden volop netwerkactiviteiten plaats, van koffie en lunch tot netwerkdiner.

Voor meer informatie en de mogelijkheid deel te nemen, neemt u contact op met Brent Kaandorp, [email protected] of whatsapp +31 6 57206426.

Publicatiedatum: