Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Farmers Funding & Advies en NLInvesteert gaan samenwerking aan

Farmers Funding & Advies, met vestigingen in Breda en Dronten, heeft per 1 oktober 2022 haar dienstverlening verder uitgebreid door samenwerking met NLInvesteert. In 2016 is Farmers Funding & Advies begonnen als bedrijfskundig en financieel advieskantoor, met als specialisatie het realiseren van financieringen voor agrarische bedrijven. Farmers Funding & Advies is niet actief in de glastuinbouw. Van NLInvesteert is dat bij de reactie niet bekend. 

NLInvesteert brengt ondernemers, investeerders en financiers samen. Farmers Funding & Advies maakt gebruik van de infrastructuur van NLInvesteert. Zodoende is Farmers Funding & Advies in staat om op professionele wijze via NLInvesteert investeerders en ondernemers met elkaar te verbinden. 

Farmers Funding & Advies heeft afgelopen jaren gezien dat er een toenemende behoefte is aan begeleiding in het aantrekken van kapitaal. "Reguliere banken leggen de lat voor financiering nog steeds hoger en de kapitaalbehoefte bij toekomstgerichte bedrijven stijgt. Om die reden kijkt Farmers Funding & Advies verder dan banken; zij zoekt ook andere oplossingen. Met name door het gepast combineren van bancaire financieringen met private investeerders, kan de agrarische sector zich blijven ontwikkelen. Natuurlijk blijft de huidige dienstverlening bestaan. Door de samenwerking met NLInvesteert worden de mogelijkheden om private investeerders te betrekken, als onderdeel van onze dienstverlening, vele malen groter en aantrekkelijker."

Voor meer informatie:
Farmers Funding & Advies
085 – 066 36 57
info@farmersfunding.nl 
www.farmersfunding.nl 

Publicatiedatum: