Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoek flowers uitgeroepen tot 'Flower Supplier of the Year’ in VK

In het weekend van 15-16 oktober heeft de British Florist Association (BFA) de award ‘Flower Supplier of the Year’ uitgereikt aan Hoek flowers. Met deze prijs mag de exporteur zichzelf een jaar lang de beste bloemenleverancier van het VK noemen.

Alle bloemisten in het VK hebben hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete bloemenleverancier. Hoek flowers kwam daarbij als winnaar uit de bus. De prijs werd uitgereikt op de FleurEx 2022 beurs in Hinckley.

V.l.n.r.: Brian Wills – Pope, voorzitter BFA, met Caroline Slevin, Isabel van Bohemen, Martin Bakker, Frank Oudwater, Madeline Clark en Isabella van Egmond, allen werkzaam bij Hoek group

Honderden bloemisten, studenten, kwekers en bloemenleveranciers bezochten de BFA FleurEx 2022. Tijdens de beurs zochten de bloemisten naar nieuwe producten, bloemendesigns en groothandelaren. Verder waren er ook bloemendemonstraties en masterclasses te bezoeken. Hoek flowers was ook met een stand aanwezig.

Voor meer informatie:
Hoek Group
www.hoekgroup.com