Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewissel en nieuwe huisstijl bij Greenservice

Greenservice heeft afgelopen vrijdag een vernieuwde, eigentijdse huisstijl en website gelanceerd. Klanten en leveranciers van de importeur en exporteur van snijgroen kunnen voor alle diensten van Greenservice terecht op www.greenservice.nl.

Verschuiving in directie
Behalve een nieuwe huisstijl en website, heeft er bij Greenservice dit jaar ook een verschuiving in de directie plaatsgevonden. Na 18 succesvolle jaren naast Ronald Hoogland, is Kees Havenaar begin dit jaar teruggetreden. Zijn plek is ingevuld door Ed Heemskerk, die sindsdien mede-eigenaar en directielid is van het bedrijf.

Greenservice
Greenservice importeert en exporteert snijgroen en werkt met kleinere voorraden. Klanten zijn exporteurs, bloemisten, groothandels en lijnrijders. Greenservice is gevestigd op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. Het bezoekadres is Legmeerdijk 313, Box 0870 straat 8, 1431 GB Aalsmeer.

Voor meer informatie:
www.greenservice.nl

Publicatiedatum: