Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Packaging Group mag Karpack overnemen

De Jong Packaging Group in De Lier mag via DJV Holding het bedrijf Karpack overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt maandag 17 oktober 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, oordeelt de mededingingsautoriteit. 

De Jong Packaging produceert en levert karton en verpakkingen onder andere voor de voedingsindustrie en de groenten- en fruitsector. Ook houdt het bedrijf zich bezig met de omzetting van recyclebaar papier in materiaal voor karton. Sinds september is De Jong Packaging Group onderdeel van Stora Enso.

Karpack in Roosendaal vouwt, lijmt en stikt kartonnen platen tot verpakkingen onder andere voor voor de de voedingsindustrie en de groenten- en fruitsector. Het bedrijf is daarmee feitelijk alleen actief in de laatste fase van het productieproces. Karpack distribueert ook de verpakkingen die de onderneming in elkaar heeft gezet.

Bron: ACM

Publicatiedatum: