Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorbereidingen'Boeren en tuinders pakken uit met Kerst 2022' van start

Vorig jaar organiseerden agrariërs verlichte trekkeroptocht, een boerderijenroute en streekproductenroutes in de aanloop naar Kerst. Op initiatief van LTO Noord wordt dit jaar opnieuw zo'n actie georganiseerd. Agrariërs kunnen zich tot 7 november aanmelden met een activiteit of om een bouwpakket voor een lichtslang te ontvangen. 

Vorige week is LTO Noord gestart met de voorbereidingen voor ‘Boeren en tuinders pakken uit met Kerst 2022’ met een goedbezochte online informatiebijeenkomst. 

Meld je activiteit aan
Vele duizenden mensen genoten vorig jaar van 'Boeren en tuinders pakken uit met kerst'. Boeren en tuinders door het hele land zorgden voor een lichtpuntje, dit deden zij met sfeervol verlichte boerderijen, trekkeroptochten langs verzorgingsinstellingen, drive thru’s door stallen en kassen en verkoop van streekproductpakketten. 

Wil jij ook dit jaar een activiteit organiseren? Het is vanaf nu mogelijk om je activiteit aan te melden via het aanmeldformulier. 

Ook als nog niet helemaal duidelijk is wat en hoe je het gaat organiseren vindt LTO Noord het fijn als je je aanmeldt. Zo hebben ze in beeld dat je interesse hebt om iets te organiseren en zorgen ze ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van informatie, communicatie en hulp die beschikbaar is. Aanmelden van activiteiten kan tot 7 november. Via het bestelformulier op https://boerenentuinderspakkenuit.nl/lichtslangenactie/ kunnen agrariërs een lichtslang bouwpakket bestellen. Dit jaar is er keuze uit acht varianten. Bestellen kan tot 7 november.

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: