Nieuwbouw van Marginpar krijgt vorm

"Het gaat nu écht gebeuren! Vorig jaar rond deze tijd stond er nog niets en keken we door VR-brillen naar de toekomst. Nu zie je het voor je, is het tastbaar en komt de vaart erin. Indrukwekkend!"

Dat is één van de enthousiaste reacties tijdens het bezoek van de Ledenraad en later de Raad van Commissarissen aan de nieuwbouw van Marginpar en de nieuwe productstraat op Aalsmeer-Oost.

Madeleine Schure trapte af met een welkomstwoord en een introductie op de nieuwe film over Aalsmeer-Oost. Daarna volgde de rondleiding met gastheren Martijn Vis (Programmamanager Vastgoed) en Dirk Molenaar (Portefeuillemanager Vastgoed). Die tour was op stepjes en dat leidde af en toe tot wat hilariteit.

De nieuwbouw op Aalsmeer-Oost is duurzaam, toekomstbestendig en gasloos. Bij Marginpar werd men ook meegenomen op een kijkje in de koelcel, de kantoren, de verwerkingsruimte en de loading docks.

De ontwikkeling van de productstraat en de nieuwbouw van Marginpar loopt volgens planning en binnen budget. Naar verwachting wordt het nieuwe pand van Marginpar en de productstraat medio november 2022 opgeleverd. Beide zijn dit jaar nog operationeel.

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven