Schreurs organiseert open dagen in tweede week november

Rozen- en gerberaveredelaar en -vermeerderaar Schreurs organiseert open dagen voor professionele telers en andere geïnteresseerden van 7 tot en met 11 november 2022. Vertegenwoordigers staan klaar om bezoekers te ontvangen.

Schreurs organiseert de open dagen op het hoofdkantoor in De Kwakel. Het gehele nieuwe assortiment, voor zowel rozen als gerbera’s, wordt gepresenteerd. Daarnaast kunnen ook bekende rassen zoals Red Naomi! en Kimsey bewonderd worden. Klanten kunnen de huisshow van 08:00 tot 18:00 uur bezoeken. Melchior Moen, commercieel directeur, verwacht een groot aantal bezoekers: “Ondanks de onzekerheden in de huidige wereld, hebben wij de ambitie om samen met onze klanten te groeien naar een gezonde toekomst.”

In het afgelopen jaar is het Schreurs verkoopteam flink uitgebreid. De drie nieuwe vertegenwoordigers zijn Frank de Boer, Tristan Koop en Arthur Kramer. Ook zij staan klaar om bezoekers te assisteren en te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Wilt u van tevoren een afspraak maken voor een bezoek? Dat kan door te mailen naar uw contactpersoon bij Schreurs of naar Corina Lek via corina.lek@schreurs.nl

Datum:             7 t/m 11 november 2022
Tijd:                 08:00 tot 18:00 uur
Locatie:           Hoofdweg 81, De Kwakel

Voor meer informatie:
Schreurs
www.schreurs.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven