Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoneveld Breeding organiseert Cyclamen Open Dagen 2022

Stap binnen in een zee van kleuren bij Schoneveld Breeding. Tijdens de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen, van 24 oktober tot en met 11 november, zijn kwekers wereldwijd van harte welkom om alle producten uit het assortiment te bekijken.

Koudetolerante gewassen
Om productiekosten zo laag mogelijk te houden, is het in deze tijden van torenhoge energieprijzen slim om in te zetten op producten die zijn ontwikkeld voor productie in het koude seizoen. Schoneveld Breeding heeft gewassen ontwikkeld die uitstekend presteren in koudere en donkerder omstandigheden. Ze vragen een lage input van energie en leveren toch een uitmuntende kwaliteit. Bijvoorbeeld Super Serie Mini Winter, Picasso, Macro en Vintro zijn klaar om bezoekers versteld te doen staan. Voor het aangepaste teeltprotocol staan de teeltondersteuners klaar.

Super Serie Fusion
Bezoekers kunnen de bijzondere Super Serie Fusion voor het eerst zien. Deze grootbloemige Cyclaam met bijzonder kleurtype is veredeld uit de uitmuntende Super Serie genetica. Het overlopende patroon van verschillende kleuren maakt van Fusion een speciale bezienswaardigheid. De serie start met de Fusion Large Neon Pink. Deze is op dit moment nog niet beschikbaar voor verkoop. De Fusion is pre-commercieel, de eerste samples zijn in beperkte aantallen beschikbaar.

Super Serie Leopardo
Natuurlijk is ook Super Serie Leopardo weer van de partij. Deze grootbloemige, hittetolerante Cyclaam is met maar liefst 7 kleuren een begrip onder kwekers wereldwijd. Leopardo is eenvoudig te telen onder warme omstandigheden. Schoneveld Breeding leerde ondertussen dat Leopardo vooral stresstolerant is, dat betekent dat deze serie ook prima in koude streken te telen is. De stressbestendige krachtpatser kent een relatief korte productietijd en wordt wereldwijd geroemd om zijn sterke kwaliteiten.

Meer informatie
De Cyclamen Open Dagen 2022 vinden plaats in de kassen van Schoneveld Breeding in Wilp gedurende week 43, 44 en 45. Iedereen die wil deelnemen, kan contact opnemen om een online of offline afspraak te plannen.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
www.schoneveld-breeding.com

Publicatiedatum: