Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online module 'Verandermanagement glastuinbouw – telen met minder gas' start op 29 november

In deze tijd van onzekerheid, hoge energieprijzen, een krappe arbeidsmarkt en inflatie is het zeker in de glastuinbouwsector niet makkelijk. Als ondernemer en kweker moet je snel kunnen schakelen binnen je bedrijf om de bedrijfsvoering gezond te houden. Heb je al nagedacht over hoe je jouw medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze energiecrisis en welke invloed het heeft op jullie bedrijfsvoering? Welke bedreigingen er zijn, of welke kansen je juist nu kunt pakken als organisatie?

In de nieuwe online module 'Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas' van Inholland leren telers in slechts 5 bijeenkomsten hoe ze succesvolle verandertrajecten als gevolg van de energiecrisis opzetten en uitvoeren. Het gaat hierbij om bedrijfsprocessen en niet om teeltstrategie.

De leeropbrengsten zijn direct toepasbaar in het eigen bedrijf, beloven de organisatoren. Dinsdag 29 november a.s. start online de eerste groep deelnemers. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Handig om te weten: wie zich nu inschrijft én op 1 november a.s. tot € 1.000 euro STAP-budget aanvraagt, kan bij toekenning van de STAP-subsidie een groot deel van de moduleprijs hiermee financieren.

Bekijk hier het programma: https://bit.ly/3g4BlLu 

Publicatiedatum: