Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kandidaten gezocht voor Tuinbouw Ondernemersprijs 2023

Vanaf 14 oktober kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023. Naast de ondernemersprijs reiken ze dit jaar ook een themaprijs ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’ uit. Voor deze themaprijs slaan ze dit jaar de handen ineen met Greenport West-Holland. De winnaars worden op het jaarlijkse evenement op 29 maart 2023 bekend gemaakt.  

De Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Bedrijven die met creatieve oplossingen, doorzettingsvermogen en bereidheid tot open overleg het kennisniveau sectorbreed laten groeien. De ideale kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs investeren in nieuwe technieken die de sector naar een hoger plan tillen, met veel aandacht voor een stevig fundament voor een duurzame toekomst. In 2023 wordt de prijs voor de 36e keer uitgereikt.

Themaprijs ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’
Dit jaar reikt tuinbouw Ondernemersprijs ook een Themaprijs uit: ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’. In Nederland ziet de organisatie van de prijs nieuwe teelten en teeltwijzen ontstaan die specifieke oplossingen kunnen bieden voor de uitdagingen van de maatschappij van vandaag. Te denken valt aan toepassingen in papier, plastic en bouwmaterialen waardoor de CO2-voetafdruk wordt verminderd, siergewassen voor toepassing in cosmetica, de geneeskunde, en zo nog veel meer. Grote kansen voor verduurzaming van de toekomst! Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt Nederlandse ondernemers en frontrunners die op een geheel eigen wijze nieuwe teelten starten en/of nieuwe toepassingen en businessmodellen ontwikkelen voor bestaande teelten. De themaprijs organiseren ze dit jaar in samenwerking met Greenport West Holland, dat zelf een programma heeft op dit gebied – Biobased Greenport West-Holland.

Aanmelden tot 25 november
Kandidaten kunnen zichzelf vanaf 14 oktober tot uiterlijk vrijdag 25 november aanmelden, of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Begin december maken ze bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens een inspirerende bijeenkomst op 29 maart 2023 worden de winnaars bekend gemaakt. 

Voor meer informatie:
Tuinbouw Ondernemersprijs 
Sluiswachterstraat 47
2694 CA 's-Gravenzande
0031 (0)6 135 79 079
info@tuinbouwondernemersprijs.nl 
www.tuinbouwondernemersprijs.nl 

Publicatiedatum: