Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Andries van Velzen, AAproTec:

"Constante temperatuur dankzij energiezuinige snelroldeur met geïntegreerd luchtgordijn"

Tholen - Vanuit haar vestigingen in Barendrecht en Goes voorziet AAproTec tal van AGF-bedrijven van koeldeuren, sneldeuren en overheaddeuren. Omdat het van oorsprong Zeeuwse deurenbedrijf niet merkgebonden is, heeft het altijd wel een oplossing in huis, rekening houdend met de veiligheid, snelheid, gebruiksgemak en brandgevoeligheid.

Met name de snelroldeuren voor de industrie kunnen op de nodige animo rekenen. "Een handmatige schuifdeur staat in de praktijk heel vaak open, of dat nu aan de buitengevel van een pand is of tussen twee hallen in. Een snelroldeur sluit automatisch en is daarom een goede investering om de temperatuurverschillen te bewaken, waarmee de energierekening verlaagd kan worden", vertelt Andries van Velzen, die bij AAproTec verantwoordelijk is voor de verkoop van industriedeuren voor de provincies Zeeland en Zuid-Holland.

DynamicRoll Air
Een noviteit bij AAproTec is de DynamicRoll Air, een snelroldeur met geïntegreerd luchtgordijn. "Alleen als de deur opengaat, wordt er lucht in de opening geblazen, waarmee het koude- en warmtetransport wordt doorbroken. Hierdoor blijft de temperatuur aan beide kanten van de cel constant. Voor AGF-bedrijven die heel vaak verbindingen van binnen naar buiten hebben is deze manier van isoleren van de bedrijfshallen met de huidige energieprijzen een heel aantrekkelijke oplossing.

De snelroldeuren voor de industrie die AAproTec levert bestaan uit een deurblad van PVC-doek en rollen met een snelheid van 2 meter per seconde en 0,8 meter per seconde dicht. "Sneller kan ook, maar dan komt de veiligheid in het geding", legt Andries uit. "Maar hierdoor is de snelroldeur de meest efficiënte deur, die je kunt wensen. Zeker als de openingen vaak worden doorkruist, zoals bij AGF-handel het geval is. Heftruckchauffeurs hoeven nooit te wachten tot de deur opent of sluit."

Anti-crash
AGF-bedrijven variërend van bananenrijpers, tot fruit- en aardappelverwerkers klopten de afgelopen jaren bij AAprotec aan de deur voor de snelroldeuren. "Naast de energiezuinigheid die deze deuren bieden zorgt het ook voor een prettige werkomgeving. Je wilt tenslotte niet dat je collega's werken in een hal die koud, vochtig of tochtig is. Een extra voordeel is dat de deuren ook nog eens anti-crash zijn ontwikkeld. "Mocht het voorkomen dat de deuren een keer aangereden worden, dan wordt het deurblad losgereden uit de geleider. In negen van de tien gevallen trekt die zichzelf weer terug. Daardoor hebben we heel weinig uitval", vertelt Andries.

AAproTec richt zich met haar deurenassortiment op de bedrijven in  Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. "Maar geïnteresseerde bedrijven buiten deze regio's kunnen ook contact opnemen, dan zorgen wij voor een gerenommeerde dealer in de buurt.  

Voor meer informatie:
Andries van Velzen
AAproTec Goes
Tel: 0113 20 20 49
AAproTec Barendrecht
Tel: 0180 74 30 94        
verkoop@aaprotec.nl 
www.aaprotec.nl