Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Scherming al 35 jaar een vertrouwd gezicht in de tuinbouw

Holland Scherming is in 35 jaar een sterk merk geworden in de schermwereld en opereert inmiddels in ruim 45 landen. Tijd om even stil te staan bij deze mooie mijlpaal. Het verhaal gaat terug naar 1987. Rob Wiersma is al enige tijd werkzaam in de schermwereld als hij besluit een eigen schermbedrijf op te richten. Met zijn kennis, ervaring en ondernemerschap groeit Holland Scherming snel. Nederpel in Wateringen is een van de eerste projecten, het avontuurlijke buitenland volgt kort daarna. Wiersma verzamelt een succesvol team om zich heen en dat blijkt goed uit te pakken. Na 35 jaar zijn nog steeds 4 medewerkers van het eerste uur werkzaam bij Holland Scherming: Willem van der Sluis, Theo Oosterlee, Ed Nederhof en Fred Wiersma!

Uitbreiding portfolio
Naast schermsystemen wordt ook geïnvesteerd in onder andere insectengaas. Een product dat vandaag de dag belangrijker is dan ooit. Door het voeren van meerdere bedrijfsnamen wordt in 2006 Holland Groep Westland opgericht. Ondertussen blijkt de vestiging in De Lier te klein en verhuist het bedrijf in 2007 naar een nieuwbouwpand op Honderdland 30 in Maasdijk. Kwaliteit, service en zekerheid zijn de sleutel tot succes. Er wordt veel gebruik gemaakt van eigen vindingen: noviteiten die de montage vereenvoudigen, de werking verbeteren en de levensduur van schermsystemen verlengen.

Nauwe samenwerking met kassenbouwers
Door nauwe samenwerking met kassenbouwers en al vroegtijdig technische tekeningen uit te wisselen, worden de scherminstallaties optimaal geïntegreerd in de kas, alles met oog voor detail. Vanwege de vele internationale projecten en de steeds belangrijker wordende marketing worden in 2018 Holland Screens en Holland Netting opgericht. Die groei blijft niet onopgemerkt. In 2019 wordt Holland Groep Westland overgenomen door BOAL Group. Hiermee wordt de wereldwijde groei van het bedrijf verder ingezet.

Duurzaamheid voorop
Het huidige economische en maatschappelijke klimaat waarin tuinbouwbedrijven opereren is uitdagend. Er is dringend behoefte aan duurzame, teeltvriendelijke en energiezuinige oplossingen. Het hoge kennisniveau en de decennialange ervaring hebben ervoor gezorgd dat we als Nederland aan de top zijn gekomen. Innovatie op het gebied van duurzaamheid zorgt ervoor dat we daar blijven. Holland Scherming zet daar dan ook vol op in voor de toekomst!

Voor meer informatie:
Holland Scherming
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Tel.: +31 (0)174 516180
info@hollandscherming.nl
www.hollandscherming.nl 

Publicatiedatum: