Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 oktober 14:00 uur

Telersevent in Westland: Energiebewust de winter door

De energiecrisis plaatst telers voor grote dilemma’s: hoe kom je deze winter door met de alsmaar stijgende energieprijzen? Hoe bied je deze problemen het hoofd? Welke mogelijkheden biedt Data Driven Growing hierin? Tijdens het telersevent 'Energiebewust de winter door' kunnen aanwezigen zich laten informeren over de mogelijkheden die er zijn en die kunnen helpen.

Tijdens het live telersevent op 20 oktober worden tips en tools gegeven zodat telers goed voorbereid de winter doorkomen. Ook wordt die middag twee jaar ervaring met Data Driven Growing gedeeld. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Glastuinbouw Nederland, Tomato World, Lets Grow.com en Plant Empowerment.

Sprekers
De sprekers tijdens het event zijn:

  • Mark van der Werf (Plant Health Specialist)
  • René Beerkens (Climate Specialist)
  • Ton Habraken (Screening Specialist)
  • Ab van Marrewijk (Grower Tomatoworld)
  • Sander Hogewoning (Lighting Specialist)
  • Giedo van der Garde over Data & Formule 1
    Giedo van der Garde neemt de aanwezigen vanuit zijn rol als autocoureur en Formule 1 analist mee in de wereld van Formule 1 en Data. Natuurlijk komen ook andere onderwerpen aan bod, zoals het succes van Max Verstappen.

Het programma start om 14:00 uur. Om 17:30 uur staat de afsluiting gepland, gevolgd door een netwerkborrel. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bron: Kas als Energiebron 

Publicatiedatum: