Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

32ste editie GrootGroenPlus gemoedelijk van start

Tholen - De boomkwekerij lijkt in een relatieve luwte te liggen. Het zal geen boomkweker zijn die Remkes nog dit jaar de tent uit wil jagen, en ook zijn het bedrijven die, in tegenstelling tot de tomatenteler of rozenkweker, in elk geval gemiddeld genomen met weinig tot geen lampen en gas afkunnen.

Van linksboven mee met de klok: Arie-Jan, Tara, Oscar en Ties van Broere Beregening; Rene Jochems van de Rabobank overhandigt Mirjam Dictus van Boomkwekerij Ronald Dictus de prijs voor beste stand in categorie Groen; nogmaals Rene Jochems, hier met de prijs voor beste stand in categorie Toeleverancier, die ging naar het team van Lensli; en Gerrit Luiten van Gerrit Luiten VOF

Misschien is dat wel wat het meest opvalt na een rondje GrootGroenPlus in Zundert, een van de jaarlijkse hoogtepunten in het boomkwekerijvak, dat gisteren de start van zijn 32ste editie beleefde. De aanloop is vergelijkbaar met andere jaren, het aantal standhouders idemdito, en de sfeer is gemoedelijk. Men is niet per se naïef voor wat betreft de grotere maatschappelijke ontwikkelingen, maar energie en zeker stikstof zijn onderwerpen die in de schaduw staan van assortiment, noviteiten en marktontwikkelingen.

Jeroen Degen, Jan Wennekes en Niels Mauritz van Mabo. "Wij zijn de Rolls Royce onder de bomen. In kwaliteit dan... niet in prijs."

Onze redacteur is aanwezig, een uitgebreid fotoverslag volgt. De beurs is vandaag en morgen nog te bezoeken, meer informatie vindt u hier op de website.