Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadian Greenhouse Conference maakt zich op voor slotdag

Tholen - Het is in Niagara Falls tijd voor dag twee van de Canadian Greenhouse Conference. Ook op de slotdag van de beurs zijn er weer zo'n tweehonderd standhouders te bezoeken en ook de nodige presentaties te volgen.


Namens Sollum Technologies verzorgt Rose Seguin (hier op de foto precies in het midden) een presentatie over belichting in de aardbeienteelt. Meerdere bedrijven op de beurs gaven aan flinke groei te zien in de bedekte aardbeienteelt op de regionale markten

Dag één van de beurs werd goed bezocht en eindigde met de nodige diners en 'drinks'. Op meerdere plekken in het stadje kwamen standhouders en beursbezoekers naderhand samen om dag één van de beurs nog eens dunnetjes over te doen. Direct om 16.00 uur werd daar nog op de beursvloer mee begonnen tijdens een 'happy hour'.


Ook een teamfoto bij de teams van Growtec en MJ-Tech. 's Avonds verzorgden zij, samen met nog enkele andere bedrijven, een feest. 

De Canadian Greenhouse Conference heeft wel wat weg van HortiContact in Nederland, in die zin dat het echt een relatiebeurs is. Ook het feit dat er nog best wat Nederlands gesproken wordt maakt dat de vergelijking nogal eens getrokken werd, onder Nederlanders wel te verstaan. Internationaal en lokaal is de beurs voor velen voor het eerst sinds corona de gelegenheid elkaar weer te ontmoeten. 


Buren op de beurs en twee bedrijven met nauwe banden: Dordt Water Management en Genap Canada. Van lokale aanwezigheid wordt werk gemaakt.


Teler Colin van Geest van Pump House Gardens, dat dit jaar van start ging met telen, en kassenbouwer Neil Rensen van Joshua Contracting. Hun beider namen verraden Nederlandse roots.


Gezelligheid op de Havecon 'Canadian Night' borrel (Foto's: Havecon)

'Canadian Night' met Havecon
Dinsdagavond werd de beurs alvast ingeluid met een borrel. Op uitnodiging van Havecon werd alvast het glas geheven op een succesvolle editie.


idem