Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WHC presenteert tuinbouwcursus voor nieuwkomers: IntoTuinbouw

Als nieuwkomer in de tuinbouwsector kan het allemaal wat overweldigend zijn, de terminologie, verschillende technieken, soorten bedrijven en processen. Want wat is opkweek nu eigenlijk, hoe gaat veredeling precies in z’n werk en wat is die druppelaar waar je collega het steeds over heeft? Of je nu bij een toeleverancier, de bloemenveiling of een kweker werkt of binnenkort aan de slag gaat, de Nederlandse tuinbouw is een complex geheel.

IntoTuinbouw
World Horti Center helpt nieuwkomers graag de sector beter te begrijpen en organiseert eind oktober de onboarding cursus IntoTuinbouw. De cursus is speciaal gericht op mensen die in de tuinbouwsector (gaan) werken, maar de sector niet goed kennen. Tijdens de cursus word je in één week tijd volledig ondergedompeld in de wondere wereld van de tuinbouw. Zo worden er iedere ochtend interessante thema’s behandeld in World Horti Center, denk hierbij aan kassenbouw, veredeling, plantfysiologie, ketenmanagement, coöperaties, klimaatbeheersing en marketing. In de middag staan er locatiebezoeken op het programma en ga je langs bij toonaangevende bedrijven in de sector. In een week tijd krijg je alle ins en outs te horen en weet je precies waar je collega’s het over hebben als ze praten over een druppelaar.

Deelnemen?
IntoTuinbouw gaat maandag 31 oktober van start en duurt tot en met vrijdag 4 november, iedere dag van 08.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn €1.850,- per deelnemer, dit bedrag is exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal, catering en een afsluitende borrel op de vrijdagmiddag. Er is nog een aantal laatste plekken beschikbaar, meld je dus snel aan. Meer weten over de cursus of wil je jezelf aanmelden? Stuur een e-mail naar training@worldhorticenter.nl. NB: er is plek voor maximaal 8 deelnemers, vol is vol.

Publicatiedatum: