In Naaldwijk is een tiende foodmarkt van Jumbo geopend. Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland van ondernemer Edward Koornneef biedt naast een groot supermarktassortiment, diverse verskeukens, zoals Aziatische gerechten, een pizzawereld, salades, smoothies en vers belegde broodjes. Ook is er een Foodcafé, waar klanten terecht kunnen voor een verse maaltijd of koffiespecialiteiten van La Place.


De nieuwe Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk werd feestelijk geopend door ondernemer Edward Koornneef en zijn gezin, Foodmarktmanager Dennis van Menxel, het Jumbo winkelteam, mede-eigenaar van Jumbo Colette Cloosterman-van Eerd en gedelegeerd commissaris Ton van Veen.

Jumbo Foodmarkt Naaldwijk biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan lokale verse producten, waaronder dagelijks verse maaltijden van Landwaart Culinair.

Aandacht voor vers en lokaal
Het versplein biedt een gevarieerd aanbod van groenten en fruit en  daar bereiden Jumbo versspecialisten hun eigen specialiteiten. Ook is er een plek ingericht waar gekoelde en ongekoelde verspakketten worden verkocht. Met deze verspakketten inspireert Jumbo haar klanten om op een voordelige en makkelijke manier bekende en minder bekende gerechten zelf vers te bereiden, die vaak ook nog eens gezond zijn. Denk hierbij aan pakketten voor gerechten als Mediterraanse quiche, Hollandse zuurkool ovenschotel en Mexicaanse zoete aardappel stamppot, maar ook bakpakketten voor tarte tartin en apple crumble. Er is er in de nieuwe Jumbo Foodmarkt ook aandacht voor lokale producten. Zo bakt Bakkerij van den Berg dagelijks vers brood, wordt er fruit geleverd door Healthy Hand, vindt men er vlees van Slagerij Zwaard, is er kaas van Vandersterre verkrijgbaar en zuivel van Hoeksche Zuivel.

Het versplein biedt een gevarieerd assortiment aan groenten en fruit.

Edward Koornneef, die ondernemer is van zes supermarkten waarvan nu twee Jumbo Foodmarkt winkels, is erg blij dat de winkel geopend is: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. We zijn dan ook ontzettend trots op het prachtige eindresultaat! Het is fantastisch om op deze openingsdag zoveel klanten te zien die enthousiast zijn over onze winkel. Samen met het Foodcafé, dat 120 zitplaatsen telt, biedt onze nieuwe winkel een kleine 4000 m2 aan foodbeleving!”

De winkel heeft diverse verskeukens waar iedere dag maaltijden bereid worden door versspecialisten.

Uitgebreid aanbod versbereide producten uit eigen keukens
De nieuwe Jumbo Foodmarkt combineert het beste van Jumbo en La Place. Naast een zeer uitgebreid foodassortiment, heeft de winkel diverse verskeukens waar iedere dag maaltijden bereid worden door versspecialisten, die zijn ontwikkeld in het eigen Food College van Jumbo. Denk hierbij aan verse pizza’s afgebakken in de steenoven of zelf samengestelde Aziatische gerechten. Ook kan men kiezen uit verse smoothies of dagelijks verse maaltijden van Landwaart Culinair. Op de uitgebreide sushi-afdeling kunnen klanten terecht voor onder meer een Koornneef Special sushi rol. Zij kunnen de maaltijden uit de verskeukens mee naar huis nemen of ter plekke nuttigen in het Foodcafé. Hier kunnen klanten ook terecht voor een heerlijke La Place barista-koffie en een zoete lekkernij, zoals een La Place Caramello Latte met een verse wafel of gebak van Bakkerij van den Berg.

Klanten vinden in de winkel een wand met gekoelde en ongekoelde verspakketten, waarmee Jumbo haar klanten inspireert om op een voordelige en makkelijke manier verse en gezonde gerechten te bereiden.

Blijven verrassen
Ralph Bertrand, directeur Formule bij Jumbo, geeft aan dat de supermarktketen met de nieuwe winkel wil blijven verrassen: “We zijn ontzettend trots op de opening van de tiende Jumbo Foodmarkt. Als supermarkt spelen we continu in op de wensen van klanten en willen we hun verwachtingen steeds overtreffen. Zo laat deze winkel klanten kennismaken met de beste kwaliteit op het gebied van vers, gezond, gemakkelijk en lekker eten. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken. We kijken ernaar uit om iedereen in de omgeving van Naaldwijk te verrassen met deze bijzondere winkel.”

Ook voor een fleurig boeket kunnen klanten terecht bij Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk.