Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Genomineerden Dutch Flower Group awards 2022 bekend

Zoals ieder jaar, reikt Dutch Flower Group (DFG) tijdens de RFH Trade Fair de Dutch Flower Awards uit om de samenwerking met haar kwekers en leveranciers te vieren. Turbulente tijden onderstrepen het belang van een waardevol partnership des te meer en met dit gebaar wil DFG haar waardering laten blijken.

Dit jaar zijn de genomineerden voorgedragen vanuit de DFG-bedrijven voor hun bijdrage op het thema ‘Customer Driven’. De jury, bestaande uit de ExCo-leden van Dutch Flower Group, heeft uit de interne inzendingen 9 genomineerden geselecteerd. De onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën Bloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier.

Genomineerde 2022 
In de categorie Bloemen zijn de volgende kwekers genomineerd: Anthogether, Richard van Schie en Zentoo. De drie genomineerden in de categorie Planten zijn: Amigo Plant, Kwekerij Wouters en Vreugdenhil Bulbs & Plants. Buijnink Internacional uit Portugal, Eyco Flores Portugal tevens uit Portugal en Snaith Flowers uit het Verenigd Koninkrijk zijn de genomineerde Buitenlandse Leveranciers.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de RFH Trade Fair Aalsmeer op donderdag 10 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group: 2.7.

Preferred partner recognition 
DFG staat bij de uitreiking van de Awards ook stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar betekenisvolle en klantgerichte samenwerking met en voor de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, door Jan van Dam (CEO van DFG) worden uitgereikt.

Bron: Dutch Flower Group 

Publicatiedatum: