Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horti Experience 2022 gericht op internationale kennisoverdracht

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor in
’s-Gravenzande voor deelname aan de Horti Experience. Het internationale kennisevent vond dit jaar plaats van maandag 26 tot en met vrijdag 30 september 2022. Gedurende een 5-daagse training lag de focus op kennisuitwisseling en de implementatie van de strategie 2023-2025 van Royal Brinkman. Naast de exportafdeling in Nederland bestaat het internationale Royal Brinkman team uit ruim 160 medewerkers. Na het coronatijdperk was het voor iedereen fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten in deze ambiance.

Gedurende 5 dagen volgden de deelnemers uit de 13 vestigingslanden diverse presentaties en workshops. Deze werden verzorgd door de specialisten van de zeven thema’s teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en serviceartikelen.

Het doel van de Horti Experience is om kennis te nemen van de strategische ontwikkelingen binnen Royal Brinkman, meer kennis te verkrijgen over het productassortiment, de plannen voor 2023 te formaliseren en kennis uit te wisselen tussen de Royal Brinkman medewerkers.

Vol inspiratie en geladen met nog meer kennis en vaardigheden zijn de internationale medewerkers klaar en gemotiveerd om de plannen voor volgend jaar vanuit de eigen vestigingen te realiseren. Hiermee geeft Royal Brinkman invulling aan haar local-for-local strategie om daarmee de lokale klanten optimaal te kunnen bedienen. Royal Brinkman kijkt terug op een zeer geslaagde Horti Experience.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
Woutersweg 10   
2691 PR  ’s-Gravenzande
(0174) 44 61 00
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl 

Publicatiedatum: