Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daniëlle Strating–Geijteman aangesteld als nieuwe CEO Online Flower Auction

Daniëlle Strating-Geijteman start op 1 oktober 2022 als de nieuwe CEO van Online Flower Auction (OFA). Zij volgt daarmee Freek Smoes op die het afgelopen jaar als interim CEO de fundering van Online Flower Auction heeft gelegd. Met de komst van Daniëlle wil Online Flower Auction de organisatie verder professionaliseren en haar groeiambities waar gaan maken.

Daniëlle heeft in haar 25 jaar bij Rabobank verschillende functies bekleed in zakelijk bankieren, management en internationaal zakendoen. Momenteel is zij de lead developer en senior consultant van Rabo Sustainable Business Advisory. De afgelopen jaren heeft haar focus gelegen op het samen met de klanten ontwikkelen van een nieuw propositie voor de bank: een strategisch management-instrument voor bedrijven (en investeerders) om de impact van hun activiteiten op het gebied van duurzaamheid te meten, te monitoren en te rapporteren.

Haar roots heeft Daniëlle liggen in de vershandel. Als dochter van een zeevisgroothandelaar heeft zij al op jonge leeftijd kennisgemaakt met de internationale handel en verwerking van verse producten en veilingen.

Daniëlle over haar aanstelling: “Terugkeren in de vershandel voelt als thuiskomen. De basis die ik heb opgebouwd in mijn diverse vorige functies kan ik inzetten om te bouwen aan de verdere professionalisering en groei van Online Flower Auction. In de rol van CEO krijg ik de kans om mijn energie, resultaatgerichtheid, innovatief vermogen en kennis van duurzame transities om te zetten in een stevige missie en duurzame groeistrategie voor de lange termijn.”

Freek Smoes (interim CEO OFA): “Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het bouwen en lanceren van Online Flower Auction. Nu de basis stevig staat is een volgende fase aangebroken en tijd voor mij om het stokje over te dragen. Ik wens Daniëlle veel succes in haar nieuwe rol!”

Paul Holla en Arie van den Berg (initiatiefnemers OFA): “Met Daniëlle hebben wij een daadkrachtige nieuwe CEO in huis gehaald, zij wordt het gezicht van het bedrijf. Door haar kennis van de sector en ervaring in het internationaal zaken doen is zij dé aangewezen persoon voor deze functie. Daarnaast zit het ondernemerschap bij haar in het bloed en wij zijn dan ook heel enthousiast dat ze Online Flower Auction komt versterken.”

Voor meer informatie:
Online Flower Auction
Prunus 12 
1424 LD De Kwakel
+31 6 41664168
sabine@onlineflowerauction.com
www.onlineflowerauction.com 

Publicatiedatum: